COVID-19 : VACCINAȚI 1 007 469  INFECTAȚI 417 369 (+5138)   TRATAȚI 373 179     DECESE 10 566(+24)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 534
Coronavirus stiri: 7865

„Cel mai penibil anunț de demisie”: Deputații PAS au comentat declarațiile Nataliei Moloșag

1 dec. 2021,, 15:07   Politică
2895 1

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a venit cu o reacție, după ce avocata poporului, Natalia Moloșag, a anunțat că i-a în calcul să-și dea demisia din funcție după ce organele de drept se vor expune cu privire la controlul efectuat la oficiul Avocatului Poporului.

Fracțiunea PAS a declarat că acesta este un caz de demisie, notează Noi.md cu referire la Agora.

Radu Marian: „Este clar că ea a greșit din foarte multe privințe. Așteptăm să-și depună demisia, după finalizarea controlului. Ar fi logic probabil să-și dea demisia. Sînt foarte multe semne de întrebare”.

Marcela Nistor: „Dumneaei a greșit. Eu înțeleg că se termină ancheta pe care a început-o și vineri își va depune demisia. Altă alternativă nu va fi”.

Dumitru Alaiba: „Cel mai penibil anunț de demisie”.


Miercuri, în cadrul unui briefing de presă, Natalia Moloșag a spus că: „Iau în calcul demisia mea din funcție, dar după ce se va termina controlul aici și organele de drept se vor expune cu privire la cele descoperite la oficiul Avocatului Poporului”,

Informația despre faptul că Avocata Poporului este „asistată” de un fost client, condamnat penal pentru proxenetism, a apărut inițial luni, 29 noiembrie, pe blogul lui Eugen Luchianiuc și a fost confirmată în urma unei investigații a Ziarului de Gardă. Mai mult, Oficiul Avocatului Poporului a confirmat faptul că cetățeanul Dumitru Godorog nu este angajat în cadrul instituției.

Ca urmare a apariției acestor informații, 96 de organizații ale societății civile, cer explicații publice de la Avocata Poporului, în legătură cu prezența lui Dumitru Godorog în activitatea instituției.

2

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X