Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

CEC dezminte posibilitatea fraudării alegerilor

16 oct. 2019,, 16:10   Politică
2054 0

Comisia Electorală Centrală respinge insinuările făcute de unii reprezentanți ai Consiliului Electoral de Circumscripție nr.1 Chișinău precum că în procesul electoral au fost admise unele neregularități.

Instituția precizează că în realitate este vorba de o eroare tehnică în lista membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare, și nicidecum o pretinsă fraudare a procesului electoral, așa cum au comunicat astăzi doi membri ai CECE nr.1 Chișinău, în cadrul unei conferințe de presă.

"Eroarea admisă pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale nu produce efecte juridice și nu afectează procesul electoral. Aceasta a fost generată prin greșeala făcută de un operator al CECE nr.1 Chișinău", se arată în declarația Comisiei Electorale Centrale.

Doi membri ai Consiliului Electoral de Circumscripție nr.1 Chișinău au comunicat astăzi că în lista membrilor birourilor electorale din sectorul Buiucani au fost efectuate în mod neregulamentar unele modificări. CEC a inițiat o anchetă internă și a stabilit ulterior că este vorba de o eroare a unui operator.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?