Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

CEC a refuzat înregistrarea lui Candu în cursa electorală pentru prezidențiale

18 sep. 2020,, 07:35   Politică
4122 2

Comisia Electorală Centrală a refuzat înregistrarea candidaturii liderului Pro Moldova, Andrian Candu, la alegerile prezidențiale de la 1 noiembrie. Candu susține că în spatele deciziei CEC se ascund interese politice.

„Unii membri ai Comisiei Electorale Centrale sînt rău intenționați și fac în așa mod ca Andrian Candu să nu fie înregistrat, să refuze înregistrarea pe motive tehnice și subiective, interpretate cu rea intenție. Cred că echipa Pro Moldova a ajuns un pericol pentru președintele Igor Dodon de a nu cîștiga alegerile prezidențiale. Dacă înainte era sigur că va cîștiga din primul tur, acum bănuiește că nu va gîștiga nici în turul II”, a declarat Adrian Candu într-un live pe facebook.

Comisia Electorală Centrală (CEC) a decis să amîne pentru 18 septembrie, la ora 15.30, examinarea chestiunii privind înregistrarea lui Candu în cursa electorală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?