Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

CEC a avertizat cîțiva concurenți electorali în legătură cu neprezentarea rapoartelor financiare

6 iul. 2021,, 10:09   Politică
1957 0

Comisia Electorală Centrală (CEC) a luat de rapoartele privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, la situația din 25 iunie curent, ale concurenților electorali.

În urma exminării rapoartelor, CEC a avertizat Partidul Politic „Noi”, Partidul Politic „Puterea Oamenilor” și Partidul Politic Partidul Oamenilor Muncii asupra obligativității de a respecta termenul de prezentare a rapoartelor privind finanțarea campaniei electorale.

Totodată, Comisia a avertizat, repetat, Partidul Politic Partidul Oamenilor Muncii pentru neprezentarea raportului financiar la situația din 18 iunie 2021 și a obligat formațiunea să-l prezinte, în termen de 24 de ore sau, după caz, să informeze Comisia despre neîncasarea veniturilor și neefectuarea cheltuielilor pentru perioada supusă raportării.

În contextul examinării rapoartelor privind finanțarea campaniei electorale pentru scrutinul de duminică, CEC va transmite către Serviciului Fiscal de Stat lista persoanelor fizice donatoare din țară pentru verificarea surselor de proveniență ale donațiilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?