Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

CEC a acreditat noi observatori pentru alegerile din 20 octombrie

8 oct. 2019,, 18:20   Politică
2058 0

Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat în ședința de astăzi, noi observatori în vederea monitorizării alegerilor din 20 octombrie curent.

Astfel, au fost acreditați patru observatori internaționali din partea Ambasadei Republicii Italiene în Republica Moldova, șapte observatori naționali și trei internaționali din partea Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova. De asemenea, trei observatori internaționali din partea Ambasadei Republicii Polone în Republica Moldova, dar și 14 observatori naționali din partea Asociației obștești „MIRAD”.

Totodată, au fost acreditați trei experți electorali internaționali din partea Comisiei Centrale pentru Alegeri și Desfășurarea Referendumurilor a Republicii Kîrgîze în vederea monitorizării alegerilor parlamentare noi din 20 octombrie.

Au mai fost acreditați opt observatori naționali din partea Asociației obștești „Reprezentanța din Moldova a International Republican Institute din SUA”.

Potrivit secretarului general al CEC, Vladimir Șarban, pînă astăzi, au fost acreditați 955 observatori naționali și 70 internaționali în vederea monitorizării alegerilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?