Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

Ceban se va conforma hotărîrii instanței

10 oct. 2019,, 19:04   Politică
2742 4

După ce instanța a hotărît astăzi să-l oblige pe candidatul socialist la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, să excludă imaginea lui Ștefan Cel Mare din toate materialele electorale, cel din urmă a venit cu o reacție în acest sens.

Ion Ceban a scris pe rețelele de socializare că se va conforma deciziei instanței.

„Mereu am spus că legea este una pentru toți! Noi ne vom conforma deciziei instanței. Colegii mei deja au început acțiunile de eliminare a materialelor care conțin elemente neadmise de legislația electorală. Credem ca toți trebuie sa respecte legea, iar noi sîntem corecți”, a scris socialistul pe pagina sa de Facebook.

Judecătorii au luat o astfel de decizie după ce au fost sesizați de candidatul Partidului Uniunea Salvați Basarabia (USB) la șefia capitalei, Valeriu Munteanu.

Amintim că Judecătoria Chișinău l-a obligat și pe candidatul Blocului ACUM la șefia capitalei, Andrei Năstase, să distrugă pliantele electorale în care apar imaginile monumentului Ștefan cel Mare și ale Primăriei Chișinău. Ulterior, Năstase a atacat decizia la Curtea de Apel Chișinău, însă instanța a respins recursul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?