X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Ceban pleacă în Turcia. Ce spune despre vizitele la Moscova, București și Kiev

9 dec. 2019,, 10:45   Politică
3403 0

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a menționat la ședința de astăzi a primăriei că va prieteni cu toată lumea și le mulțumește partenerilor pentru implicare.

„Am avut deplasări la Moscova și la București. La București am convenit asupra sumei de 80 milioane de lei ajutor pentru dezvoltarea infrastructurii. Săptămîna aceasta va pleca o echipă de la noi pentru a discuta mai multe proiecte. De asemenea, vom primi ajutor din partea Kievului, o echipă de experți sînt gata să ne ajute cu mai multe lucruri”, a menționat Ceban.

„Astăzi plecăm în Turcia, unde de asemenea vom discuta mai multe proiecte. Mulțumesc acestor orașe pentru că se implică, vom fi prieteni cu toată lumea”, a conchis primarul, transmite Noi.md cu referire la Diez.

De asemenea, acesta a menționat că și atunci cînd lipsește, toți colegii vor fi monitorizați: „Colegii noștri monitorizează absolut toate domeniile pe care le gestionați, sînteți monitorizați zilnic, scuzele nu vor trece”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?