X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Ceban: Nu voi permite anularea compensațiilor

27 oct. 2019,, 13:00   Politică
3198 8

Candidatul la postul de primar general al municipiului Chișinău Ion Ceban a declarat în cadrul emisiunii „Glavnoe” cu Lilia Buracovschi că nu va permite anularea înlesnirilor sociale în capitală.

„Am fost foarte surprins cînd oponentul meu a spus că ar putea examina anularea compensațiilor”, a spus Ion Ceban citat de eNews.

„Am fost foarte surprins, a surprins-o și pe prezentatoare, pentru că, dacă vorbim despre compensațiile pentru transport, este vorba de 77 de mii de oameni. Și atunci se pune întrebarea: de unde a apărut acest zvon despre majorarea tarifelor pînă la 5-8 lei?

Nu voi permite anularea niciunei compensații, deoarece astăzi atât de mulți oameni, din păcate, sunt pur și simplu în stare groaznică. Și atunci când spun că mă bazez pe voturile tuturor cetățenilor, înțeleg că inclusiv acești oameni beneficiază de aceste servicii.
Și inclusiv de compensații în sezonul rece, care acum, din cauza faptului că regulamentul nu a fost adoptat, din cauza faptului că nu aveam majoritate ...

A trebuit să exercităm „o presiune” mai dură asupra actualei conduceri a primăriei, astfel încât să-și asume responsabilitatea și să semneze decizia privind colectarea acestor documente.


Nu voi permite anularea compensațiilor la căldură, nu voi permite anularea compensațiilor la evacuarea gunoiului și apă. Nu am majoritate, dar în caz dacă voi deveni și cînd voi deveni primar știu exact cum să previn acest lucru.

Îmi pare foarte rău că colegul mea a pomenit aceste lucruri. Mi-e teamă să mă gîndesc că astfel de lucruri în genere pot veni în minte”, a declarat Ion Ceban.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?