X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ceban: Ne bucurăm că am reușit să schimbăm unele lucruri

5 ian. 2019,, 15:45   Politică
2524 1

Pentru Ion Ceban, șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în Consiliul Municipal Chișinău, anul 2018 a fost unul plin.

Ceban a spus că, în acest an, împreună cu echipa sa, s-a concentrat pe soluționarea problemelor locuitorilor din municipiul Chișinău.

„Ne bucurăm că am reușit să elaborăm și să obținem susținerea colegilor din CMC pentru mai multe inițiative sociale care să contribuie la îmbunătățirea vieții mai multor categorii de persoane. În prima jumătate a anului 2018 ne-am implicat activ și-n campania electorală pentru Primăria capitalei, am avut o agendă foarte încărcată, am venit cu o ofertă complexă și am avut numeroase întîlniri și discuții cu locuitorii. Multe dintre propunerile și soluțiile noastre au fost implementate între timp, după campanie, unele sînt în proces de realizare, iar altele urmează să fie puse în aplicare.

Nu pot să nu menționez și despre programele cu destinație specială, inițiate de socialiști, și implementate în Chișinău – au fost instalate sute de terenuri de joacă, de fitness, bănci, a fost restabilit iluminatul public și au fost făcute lucrări de reparație în curțile din capitală.

Desigur că avem încă multe de făcut, dar ne bucurăm că am reușit să schimbăm unele lucruri în 2018”, a declarat socialistul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?