TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: „Implicarea mea în campania electorală este o decizie proprie”

Participarea primarul general în campania electorală nu are nicio legătură cu activitatea sa la primărie, iar implicarea sa și susținerea oferită lui Igor Dodon vine doar fiind în calitate de cetățean al acestei țări. Cel puțin asta spune Ion Ceban în cadrul unei emisiuni de la Ren TV.

Ceban spune că Igor Dodon nu l-a obligat sau nu i-a făcut aluzii la faptul de a participa cu susținerea în această cursă electorală.

„Asta a fost poziția mea, asta e datoria mea ca cetățean. Vreau să combat zvonurile și spusele celor care critică”, a punctat Ceban.

Cît ține de activitatea sa în cadrul Primărie Chișinău, flagelul politic lipsește de pe tabloul activităților, spune edilul. „Pe nimeni nu am demis din funcție în baza criteriilor politice. Noi nu facem politică. Am susținut proiectele bune, chiar și din suburbii, unde primarii sînt de altă culoare politică”.

Primarul a enumerat aici localitatea Băcioi, Stăuceni, Sîngera, care anterior au susținut partidele de dreapta. „Cînd vorbim despre finanțarea proiectelor, noi ne bazăm pe necesitatea și importanța acestuia”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load