X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ceban către Năstase: Andrei, hai să discutăm despre oraș!

21 mai. 2018,, 13:48   Politică
4532 4

Candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, l-a invitat repetat pe liderul Platformei DA, Andrei Năstase, la dezbateri publice, pe marginea problemelor capitalei, notează Noi.md.

Ion Ceban a anunțat că îl așteaptă mîine, la ora 12.00, pe Andrei Năstate, la Arcul de Trimf, pentru a dezbate problema corupției din primăria capitalei.

„Începînd cu ziua de mîine, îl invit în fiecare zi pe dl Năstase, în fața Arcului de Triumf sau în oricare alt loc, să discutăm probleme legate de capitală. Nu avem nevoie de discuții despre politică sau geopolitică. Sîntem gata să organizăm aceste dezbateri, să punem la dispoziție microfoane, tribune și toate cele necesare. Oricare ar fi întrebările, eu sînt gata să răspund la ele. Așteptăm că participe cît mai multă lume: presa, bloggeri și orice cetățean”, a menționat astăzi Ceban.

Deși Andrei Năstase a declarat că nu va da curs invitației lui Ceban, socialistul l-a îndemnat „să nu se teamă” și să participe.

„Andrei, hai să discutăm despre oraș în detaliu, pe fiecare subiect în particular. Noi am avut un candidat care nu a participat în primul tur și am văzut ce s-a întîmplat pînă la urmă”, a adăugat el.


El a menționat că dezbaterile ar putea fi moderate de jurnaliștii Gheorghe Gonța, Natalia Morari, Dumitru Mișin sau Lorena Bogza.

Amintim că Andrei Năstase și Ion Ceban vor concura în turul II al alegerilor primarului general al capitalei, care se vor desfășura la 3 iunie. În cadrul scrutinului de ieri, Năstase a acumulat 32,1% dintre voturi, iar Ceban - 40,9%.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?