Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ceban a postat o fotografie cu Năstase şi-l felicită pentru rezultat

21 mai. 2018,, 10:40   Politică
6067 1

Încîntat de rezultatele scrutinului din Chişinău, candidatul din partea PSRM, Ion Ceban, a postat pe o reţea de socilaizare o fotografie în care apare cu contracandidatul său, Andrei Năstase, felicitîndu-l pentru "rezultatul bun", informează Noi.md.

Totodată, Ceban, care este de fapt candidatul cu cel mai bun rezultat în primul tur, le mulţumeşte chişinăuienilor pentru încrederea acordată şi îi îndeamnă să participe activ şi la cel de-al doilea tur al alegerilor din capitală.

„Rezultatul pe care l-am înregistrat e unul foarte semnificativ și frumos pentru mine și echipa mea. Acesta denotă că oamenii vor o schimbare reală, o schimbare spre bine. Mulțumesc pentru votul de încredere și îi invit pe toți locuitorii municipiului Chișinău să fie la fel de activi și pe 3 iunie, să vină la vot! Vom avea turul II. Îl felicit pe contracandidatul meu pentru rezultatul bun. Îl invit să ne axăm, în continuare, pe problemele din Chișinău și să evităm subiectele politice și geopolitice. Îi lansez o invitație – începînd cu ziua de marți, 22 mai 2018, să avem dezbateri în fiecare zi pe subiectele importante legate de municipalitate – construcții neautorizate, drumuri, urbanism, ecologie și altele”, a scris Ion Ceban.

Amintim că Ceban a luat 41% din voturi, iar Năstase - 32%.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?