X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

„Cea mai fericită zi” din viața lui Veaceslav Platon este legată de Vladimir Plahotniuc: Nu am dormit trei zile atunci

27 ian. 2023,, 13:45   Politică
3431 0

Cea mai fericită zi din viața lui Veaceslav Platon este legată de Vladimir Plahotniuc, cel pe care omul de afaceri îl acuză că l-a încarcerat ilegal și l-ar fi deposedat de afacerile pe care le avea în Republica Moldova.

„Era ora 17:30 cînd am auzit la radio că Plahotniuc a fugit din țară… trei zile după aceasta nu am dormit”, a povestit Platon într-un interviu, scrie unimedia.info

„După alegerile parlamentare din februarie 2019, cînd am calculat că Plahotniuc va deține 40 de mandate, iar Maia Sandu respingea orice alianță cu Dodon și socialiștii, atunci am înțeles că gata, acolo îmi voi găsi sfîrșitul, viu din penitenciar nu mai ies, mai ales că deja încercaseră să-mi pună un killer în celulă.

- Care a fost cea mai fericită zi din viața ta?

Ziua în care am auzit că Plahotniuc a fugit. Era ora 17:30 - eu trei zile după aceasta nu am dormit. Acesta a fost cel mai fericit moment din viața mea.


- Serios? Nu nașterea primul tău copil, de exemplu, sau alt eveniment?

Nu. În trei ani de pușcărie s-au adunat foarte multe și cînd eram deja într-o disperare totală, iată că apare așa o lumină în capătul tunelului, înțelegi că o vei vedea pe soția ta, pe fiica ta, pe care ultima dată ai vazut-o la 1 an și jumătate și deja are 4 ani… desigur că eu atunci nu mergeam, dar săream de fericire prin celulă. Da, această zi a fost cea mai fericită din viața mea”, a povestit Veaceslav Platon.

12
3
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?