X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Ce va discuta Dodon cu Putin în cadrul vizitei sale în Rusia

5 apr. 2018,, 09:00   Politică
2956 5

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, planifică o nouă vizită în Federația Rusă pentru sfîrșitul lunii aprilie. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

Șeful statului susține că are planificată o serie de întâlniri, inclusiv cu reprezentanții diasporei. Totodată, Igor Dodon a menționat că pe 7 mai are loc inaugurarea președintelui ales al Federației Ruse, Vladimir Putin, și actualmente se discută despre agendă „Avem despre ce să discutăm cu Vladimir Putin reieșind din situația bilaterală actuală, reieșind din riscurile privind securitatea întregii regiuni. Avem ce discuta din punctul de vedere al reglementării transnistrene. Subiecte sunt foarte multe, cu atât mai mult, având în vedere direcția ultimelor acțiuni pe care le-a făcut Guvernul Moldovei și având în vedere tot ceea ce se întâmplă în ultima perioadă în lume și în regiune”, a afirmat șeful statului.

De asemenea, președintele a menționat că în luna iulie curent va vizita Statele Unite ale Americii. Vizita va avea loc în contextul pregătirilor pentru Congresul mondial al familiei, care va avea loc anul acesta la Chișinău. „Vor avea loc și alte întrevederi și acum au loc pregătiri în acest sens pe canale oficiale”, a spus Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?