Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ce subiecte au discutat viceministrul Afacerilor Externe al Rusiei și Ambasadorul Moldovei la Moscova

8 oct. 2020,, 18:30   Politică
3306 0

Viceministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse, Andrei Rudenko, l-a primit pe Ambasadorul Republicii Moldova în Rusia,, Andrei Neguța.

Potrivit comunicatului MAE al FR, interlocutorii au efectuat un schimb de opinii pe marginea unor chestiuni actuale și a perspectivelor relațiilor ruso-moldovenești în dezvoltarea acordurilor stabilite în urma recentelor contacte ale președinților și șefilor de guverne ale ambelor țări.

S-a menționat că rezultatele Forumului Economic bilateral și a celei de-a XVI-a ședințe a Comisiei Interguvernamentale ruso-moldovenești pentru cooperare economică care a avut loc la 1-2 octombrie curent vor contribui la intensificarea cooperării bilaterale.

Au fost examinate chestiunile curente privind cooperarea între ministerele de externe ale celor două țări, inclusiv realizarea unui Plan Interguvernamental de consultări pentru 2020 – 2021.

În contextul pregătirilor către alegerile prezidențiale în Moldova, la solicitarea părții moldovenești au fost discutate unele aspecte tehnice legate de organizare a acestora pe teritoriul Federației Ruse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?