Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ce subiecte a discutat Chicu cu Asistentul adjunct al Secretarului de Stat al SUA

6 dec. 2019,, 18:15   Politică
2903 0

Prim-ministrul Ion Chicu a avut astăzi o întrevedere cu George Kent, Asistent adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, relatează Noi.md.

Potrivit Serviciului de presă al Guvernului, în debutul întrevederii Premierul a apreciat relația Republicii Moldova cu Statele Unite ale Americii drept una extrem de importantă, specificînd că asistența acordată de Guvernul SUA pentru țara noastră este foarte valoroasă.

În cadrul discuției, Ion Chicu s-a referit la planurile Guvernului menite să atragă investiții, dar și la un set de alte priorități care se regăsesc în agenda Executivului.

În context, șeful Cabinetului de miniștri a menționat reforma justiției, creșterea economiei, asigurarea unui climat investițional favorabil și dezvoltarea infrastructurilor pe tot teritoriul țării.

Prim-ministrul a dat asigurări că actualul Cabinet de miniștri va continua implementarea reformelor și își dorește să avanseze pe această dimensiune.


„Sîntem o echipă care își dorește să schimbe lucrurile în Republica Moldova și avem nevoie de suportul Dvs. pentru a îndeplini angajamentele asumate”, a spus Ion Chicu.

Premierul și-a exprimat dorința de a consolida relațiile cu partenerii externi și de a menține un dialog mutual avantajos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?