Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce spune Voronin despre candidatura lui Armașu la funcția de guvernator BNM

29 noi. 2018,, 15:30   Politică
5191 2

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, este de părere că actualul ministru al Finanțelor nu este potrivit pentru funcția de Guvernator al BNM.

„El nu a înțeles ce înseamnă Ministerul Finanțelor, dar la Banca Națională ce o să facă el acolo? Din partea actualei guvernări pot să te aștepți la orice”, a declarat Vladimir Voronin pentru Unimedia.

Voronin mai spune că PCRM nu are vreo candidatură care ar putea fi votată în plen. „Ei au interesele lor, ei pun oamenii care din start depun jurămînt să facă tot ce vor ei. De acești candidați o să înainteze, nu de altă natură”.

Eu nu am văzut nicio propunere importantă din partea Ministerului Finanțelor, cît a fost Armașu ministru. Și el la tribuna Parlamentului stă așa de parcă e un copil chinuit din stradă, prins undeva și adus”, a conchis fostul președinte.

Astăzi președintele Parlamentului, Andrian Candu, a anunțat candidatura lui Octavian Armași la funcția de Guvernator al Băncii Naționale a Moldovei. Asta după ce, acum cîteva zile, Sergiu Cioclea și-a anunțat demisia, invocînd motive personale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?