Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ce spune Sandu despre consilierii ei care ar avea o reputație dubioasă

28 dec. 2020,, 18:38   Politică
3398 0

Doi consilieri prezidențiali, numiți de Maia Sandu imediat după ce a intrat în funcție, au o reputație pătată, scriu unele surse mass media moldovenești.

Consilierul Președintelui Republicii Moldova în domeniul economic a fost numit Veaceslav Negruța, fostul coleg al Maiei Sandu în guvernul Filat. Negruța a fost condamnat anterior la trei ani de închisoare cu suspendare în „dosarul Sandulachi”.

Cel de-al doilea consilier al Maiei Sandu, imaginea căruia a fost compromisă, este Liliana Nicolaescu-Onofrei, responsabilă de domeniul educației.

Nicolaescu-Onofrei, când era ministrul al Educației în Guvernul Sandu, a plagiat “Programul Național în domeniul cercetării și inovării pentru anii 2020-2023”. Documentul redactat de fosta ministră a Educației conține bucăți întregi de text furat din “Strategia Națională în domeniul cercetării, dezvoltării tehnologice și inovării pentru perioada 2014-2020 a României.

De cealaltă parte, Maia Sandu spune că aceste informații sînt niște falsuri, iar unele surse media dezinformează populația prin lansarea unor astfel de știri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?