Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ce spune primarul din Oradea despre vizita Maiei Sandu

9 ian. 2023,, 09:30   Politică
3654 0

Primarul din Oradea, Florin Birta, s-a întîlnit duminică cu președintele Maia Sandu, aflată într-o scurtă vizită în oraș. Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook edilul a declarat că a discutat cu șefa statului despre Oradea și investițiile făcute pe bani europeni.

„Întîlnirile sînt oportunități care ne ajută să dezvoltăm noi relații, să schimbăm opinii, bune practici pentru a identifica soluții la problemele cu care se confruntă societatea europeană. O astfel de întîlnire a fost și cea cu președinta Republicii Moldova, doamna Maia Sandu, pe care am avut plăcerea și onoarea să o primesc în Primăria Oradea și să-mi exprim sentimentele de stimă pentru profilul de lider implicat pentru a scrie un capitol nou al Republicii Moldova. Aprecierile pentru dezvoltarea orașului și a județului nostru și interesul pentru dezvoltarea de proiecte comune reconfirmă direcția performantă a administrației orădene și județene. În semn de respect față de frații noștri din Moldova, Municipiul Oradea și județul Bihor colaborează pentru construcția unui parc public în Băcioi, o suburbie a Chișinăului”, menționează Florin Birta.

Maia Sandu a ajuns la Oradea sîmbătă seară, cu zborul de linie al Tarom, cu alte cîteva zeci de pasageri obișnuiți, vizita sa nefiind anunțată nici de site-ul Președinției de la Chișinău, nici de autoritățile centrale din România sau de cele locale din Oradea, iar scopul a fost unul nepublic.

7
0
0
1
34

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?