Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Ce spune PD despre declarația lui Voronin privind numirea lui Reșetnicov la CC

14 dec. 2018,, 11:19   Politică
4003 6

Partidul Democrat respinge acuzațiile lui Vladimir Voronin, precum că numirea lui Artur Reșetnicov la Curtea Constituțională ar avea drept scopt justificarea PD la alegerile parlamentare, în caz de „schimbări, falsificări”.

Purtătorul de cuvînt al PD, Vitalie Gamurari, a declarat pentru UNIMEDIA că Vladimir Voronin „are probabil o supărare personală” pe Artur Reșetnicov și că aceste acuzații „trebuie privite în contextul campaniei electorale, întrucît toate partidele de opoziție încearcă să lovească în PD, care este partidul de la guvernare”.

Întrebat cum comentează afirmația lui Voronin că Reșetnicov ar fi fost numit la CC de către un apropiat al său, democratul Vladimir Cebotari, Gamurari a respins acest fapt și a spus că „procedura legală a fost respectată, candidura lui Reșetnicov a fost examinată și aprobată de Guvern”.

Amintim că ieri liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat că numirea lui Reșetnicov la CC are veni să justifice PD la alegerile parlamentare, „să fie legalizate aceste alegeri, necătînd ce pregătesc ei pînă la alegeri, aceste modificări, schimbări, falsificări”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?