Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce spune ministrul Economiei, după ce și-a numit șef de cabinet

28 noi. 2022,, 16:43   Politică
2946 0

Noul ministru al Economiei, Dumitru Alaiba, și-a numit șef de cabinet. Funcția o va îndeplini Gicu Haret, care a activat anterior în companii internaționale.

„Pe Gicu Haret l-am cunoscut vreo opt ani în urmă. Ultimii șapte ani a lucrat în două companii internaționale. A lucrat doar în sectorul privat pînă acum. Nu a lucrat o zi la stat, sau prin societate civilă, sau prin proiecte. Nu că ar fi ceva rău în vreuna din asta - doar spun că are o factură aparte, transmite TV8.md.

Dar cel mai bine ne-am cunoscut în campanie anul trecut. A aflat că merg la Orhei și pur și simplu mi-a scris că vrea să meargă cu mine. A mai zis că vrea să aibă pe conștiința lui cît mai multe voturi luate de la Șor. Așa am petrecut cam două luni, oră după oră, kilometru după kilometru, sat după sat”, a scris Dumitru Alaiba într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ministrului, Gicu Haret va fi una din persoanele-cheie din echipa sa.

„Știu că e omul potrivit. E un om cu multă speranță pentru țara asta, cu multă capacitate de muncă și analiză”, a mai adăugat ministrul.


Reamintim că de vineri, 18 noiembrie, Republica Moldova are un nou ministru al Economiei și un nou ministru al Mediului. Deputatul PAS, Dumitru Alaiba și secretara de stat al Ministerului Mediului, Rodica Iordanov au depus jurămîntul în calitate de miniștri.

1
0
0
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?