X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ce spune Maia Sandu despre participarea la următoarele prezidenţiale

19 iun. 2023,, 09:45   Politică
3632 1

Preşedintele Maia Sandu consideră că este prematur să se discute despre participarea ei la următoarele alegeri prezidenţiale.

Șefa statului a negat informaţiile apărute în presa internaţională, precum că intenţionează să candideze la următoarele alegeri prezidenţiale.

"Jurnaliştii care au scris despre asta au corectat materialul. Cred că este prea devreme pentru a răspunde la această întrebare. Mai este mult timp, trebuie să muncim, apoi să rezumăm rezultatele şi să luăm decizii", a spus Sandu.

Întrebată repetat, ea a răspuns că "decizia va depinde de multe circumstanţe", transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

"Am un mandat valabil. Nu cred că acum este momentul potrivit să vorbim despre asta. Dacă donatorii şi partenerii de dezvoltare mă întreabă despre asta, îi sfătuiesc să se uite la sondaje, precum şi la fotografiile din 21 mai (de la Adunarea "Moldova Europeană", la care au participat zeci de mii de cetăţeni). Le sînt foarte recunoscătoare cetăţenilor pentru acest sprijin", a subliniat preşedintele.


Sandu a refuzat să comenteze și despre viitoarele alegeri pentru autorităţile locale şi despre candidatura lui Lilian Carp la funcţia de primar al Chişinăului din partea Partidului Acțiune și Solidaritate.

1
0
1
0
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?