Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce spune Filip despre revenirea lui Țuțu în țară

17 apr. 2020,, 12:15   Politică
3845 4

Relația dintre Constantin Țuțu și actualul președinte al Partidului Democrat, Pavel Filip, nu a fost niciodată una de prietenie. Cel puțin asta putem constata din declarațiile fostului prim-ministru, făcute la emisiune „Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

Filip spune că nu a discutat cu Țuțu după revenirea acestuia din țară, cum, practic, nu discutat nici înainte cînd PD-ul era la guvernare, scrie unimedia.info.

„Nu am discutat. Cu Țuțu nu discutam nici înainte. Nu am avut niciodată telefonul lui, nu am avut nicio legătură cu el. Nu știu dacă a fost membru al PD-ului, dacă a existat cerere, dacă a existat cerere de plecare din partid. Apropo, nimeni care pleacă din partid nu vin cu cerere de plecare din partid.(...) Eu cunosc că el a făcut parte din PD”, a conchis Filip.

Fostul deputat Constantin Țuțu a fost reținut de CNA la intrarea în Republica Moldova, pe data de 27 martie. Acesta s-a predat astăzi benevol organelor de drept din țară și a făcut declarații pe marginea dosarului în care este cercetat, în cadrul audierilor. Învinuitului i-a fost modificată măsura preventivă din arest în obligarea de a nu părăsi localitatea. Pe numele lui a fost pornită o cauză penală pe faptul îmbogățirii ilicite în perioada anilor 2014-2018.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?