COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce spune Diacov despre dispariția misterioasă a lui Andronachi din Parlament

Ce spune Diacov despre dispariția misterioasă a lui Andronachi din Parlament

Deputatul democrat Vladimir Andronachi, care lipsește de mai multe luni de la ședințele Parlamentului, este așteptat să revină zilele următoare.

Declarația a fost făcută aseară de Dumitru Diacov la emisiunea Secretele Puterii de la Jurnal TV. Diacov a spus că anterior Andronachi i-ar fi promis că se întoarce la sfîrșit de septembrie, după ce își încheie anumite ”angajamente”.

”Eu am vorbit cu Andronachi și a spus că a avut fel de fel de angajamente și revine la sfîrșit de septembrie în Parlament. Eu sper că zilele acestea o să apară”, a precizat Dumitru Diacov, care și-a îndemnat colegii de fracțiune să participe la ședințe sau să își depună mandatele.


”Chiar azi am vorbit la fracțiune să avem discuții cu toți acești colegi să revină în Parlament sau dacă au alte planuri, să depună mandatele”, a specificat Diacov.

Menționăm că Vladimir Andronachi și Constantin Botnari lipsesc de la ședințele Legislativului de cînd PDM a cedat puterea actualei guvernări. Absența celor doi l-a contrariat și pe președintele partidului, Pavel Filip. Acesta a spsu anterior că i se pare stranie lipsa lui Andronachi și Botnari în Parlament și că urmează să se ia o decizie legată de continuarea activității lor în calitate de deputați.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load