COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce spune deputatul grupului Șor, Petru Jardan, despre ridicarea imunității sale

Ce spune deputatul grupului Șor, Petru Jardan, despre ridicarea imunității sale

Deputatul Partidului Șor, Petru Jardan, care ar putea rămîne astăzi fără imunitate parlamentară, după ce procurorul general a cerut acest lucru în Parlament, nu este în R. Moldova.

Acesta a plecat într-o deplasare în România, dar dă asigurări că se va întoarce săptămîna viitoare și va da explicațiile necesare anchetei.

„Nu sînt în țară acum, dar să nu creadă cineva că am fugit și mă ascund. Am ceva aici și mă întorc în țară luni sau marți”, a declarat Jardan pentru TV8.md.

Deputatul mai spune că nu se aștepta să-i fie ridicată imunitatea, chiar dacă lucrurile care se întîmplă în ultimele zile dădeau de bănuit.


„În contextul celor ce se întîmplă, nu excludeam absolut nimic, dar oricum a fost o surpriză. Nu cunosc motivele, dar o să vin și o să aflu mai multe”, a adăugat parlamentarul.

Deocamdată nu se cunoaște în cadrul cărui dosar penal urmează a fi cercetat Petru Jardan, dar acesta ar putea fi legat tot de concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Jardan a fost directorul aeroportului în perioada în care s-a decis concesionarea lui și apoi a fost administratorul companiei „Avia Invest”, care a luat în gestiunea aeroportul pentru 49 de ani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load