Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ce spune Ceban despre refuzul lui Năstase de a-i propune postul de viceprimar

6 iun. 2018,, 11:51   Politică
10593 14

Andrei Năstase va fi învins la alegerile din 2019, a declarat astăzi consilierul PSRM Ion Ceban, citat de Noi.md.

Potrivit lui, urmează o perioadă plină de provocări atît pentru noul primar, cît și pentru opoziție, întrucît cu toții trebuie să demonstreze că pot munci în interesul capitalei.

„O să-l învingem la alegerile din 2019 și o să demonstrăm într-un an că municipiul merită un primar profesionist. Deocamdată ne gîndim să candidez eu la următorul scrutin”, a declarat Ceban.

Întrebat cum își explică înfrîngerea suferită în această cursă electorală, Ceban a precizat că așa a decis „măria sa alegătorul”.

„Am demonstrat că sînt foarte deschis să particip la toate emisiunile, am răspuns la toate întrebările. Alegătorii au decis că Năstase este mai bun, așa să fie, acum să demonstreze”, a menționat fostul candidat la primăria capitalei.


Cît privește refuzul lui Andrei Năstase de a-i propune contracandidatului său funcția de viceprimar, Ion Ceban a remarcat: „Asta este marea diferență dintre noi doi!”.

Cu toate acestea, politicianul s-a arătat deschis să coopereze cu Năstase: „Nu am vorbit cu dumnealui după scrutin, dar dacă are nevoie de un sfat, în orice moment sînt gata să-i ofer acest sprijin”.

Ion Ceban a salutat și faptul că, pentru prima dată, în campania pentru alegerile locale, socialiștilor le-a reușit să deplaseze accentele spre aspectul managerial, și nu spre cel geopolitic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?