X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Ce spune Bolea despre posibile remanieri la Guvern

7 sep. 2022,, 16:45   Politică
2897 0

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, consideră că unele observații din partea prim-ministrului, nu înseamnă că se clatină unele fotolii ale miniștrilor.

Ba mai mult acesta spune că nu este preocupat de acest subiect, singură preocupare a acestuia este agricultură.

„Doamna premier este prim-ministru și este șeful acestui cabinet și poate să facă observații și asta nu înseamnă că se clatină ceva. Nici nu sunt preocupat de asta, sunt preocupat de agricultură. Și să știți că chiar dacă sunt vicepreședinte de partid și sunt factor politic, cred că în agricultură din Republica Moldova, eu sunt unicul care nu fac politică, dar fac politici”, a declarat Vladimir Bolea pentru PRO TV.

În cadrul ședinței Guvernulu de astăzi, Natalia Gavrilita a avut obiecții la mai mulți miniștri. La ministrul Mediului care a fost întrebat de prim-ministru de ce nu a fost lansat încă site-ul prin care oamenii ar putea să se informeze referitor la procesul de distribuire a lemnelor.

Prim-ministrul a cerut explicații și de la ministrul Economiei, în contextul în care încă nu s-a simplificat unele procese pentru agenții economici care sunt nemulțumiți de prea multă birocrație.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?