Ce spun democrații despre lipsa lui Plahotniuc și Candu de la ședința Parlamentului

Ce spun democrații despre lipsa lui Plahotniuc și Candu de la ședința Parlamentului

Deși au anunțat oficial că trec în opoziție, democrații Andrian Candu, Vladimir Plahotniuc lipsesc de la ședința Parlamentului care are loc în aceste clipe.


Întrebați unde se află și care-i motivul pentru care nu sînt prezenți la întrunire, colegii de partid ai acestora au ezitat să ofere multe detalii.


„Nici Șor și nici Plahotniuc nu au interdicții de a ieși din Republica Moldova. Libera circulație e prevăzută de către Constituție”, a spus ex-ministrul de Interne.


Întrebat dacă e adevărată informația precum că Plahotniuc a plecat din țară în timpul Consiliului Politic al partidului, din data de 14 iunie, Alexandru Jizdan a menționat că aceasta ar fi o minciună care încearcă să-l aducă pe liderul PD într-o ipostază „a unui om fricos”.


Totodată, Jizdan a spus că nu cunoaște unde se află Vlad Plahotniuc și dacă a revenit sau nu Candu de la Washington.


„E bine și e lîngă familia lui”, a răspuns Sîrbu după mai multe încercări de a evita contactul cu jurnaliștii.


Contactat telefonic, purtătorul de cuvînt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, nu a răspuns la apel pentru a ne oferi mai multe detalii.


Precizăm că ieri, în cadrul unei emisiuni, Igor Dodon a declarat că Vlad Plahotniuc și Ilan Șor au plecat împreună din țară.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load