COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7837
Criza energetică stiri: 514

Ce regretă cel mai mult Năstase?

3 iun. 2021,, 10:45   Politică
2780 1

Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, a recunoscut că cel mai mult regretă că nu a reușit să continue lupta cu succes împotriva corupției și a contrabandei pe care a început-o în calitate de ministru de Interne.

El a declarat acest lucru în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" la postul de televiziune REN Moldova, relatează Noi.md.

"Am început atunci o adevărată luptă împotriva acestor fenomene în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Atunci se făcea o muncă bună. Din păcate, ea a fost oprită după patru luni. Și acesta este cel mai mare regret al meu, pentru că atunci noi am distrus toate aceste scheme de contrabandă, am redus nivelul de contrabandă la granița cu România și cu Uniunea Europeană. Atunci el a căzut la cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani. Și asta nu o spun eu, ca fost ministru de Interne, ci o spun numeroasele cercetări românești, cercetări în cadrul UE, precum și cercetări moldovenești", a spus Andrei Năstase.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X