Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ce legi a adoptat parlamentul astăzi

3 dec. 2020,, 19:40   Politică
8334 8

Astăzi a fost o zi grea de muncă la Parlament. Indiferent de comportamentul ofensiv și agresiv al opoziției, s-a reușit realizarea a încă cîteva promisiuni date alegătorilor, care se regăsesc în programul PSRM de guvernare.

Este declarația deputatului socialist Nicolae Pascaru, care a trecut în revistă legile adoptate astăzi în plenul Parlamentului. Mai exact, deputatul a reamintit despre:

• Legea cu privire la funcționarea limbilor pe teritoriul Moldovei și întoarcerea programelor analitice TV din Federația Rusă.

• SIS-ul trece în subordinea Parlamentului, așa cum a fost mult timp.

• Pachetul de legi pentru Găgăuzia. Proiecte foarte importante atît pentru racordarea normativă pe interior, cît și în scopul îndeplinirii recomandărilor Comisiei de la Veneția.


• Am votat ca Stadionul Republican să rămînă în proprietatea statului, și nu așa cum a vrut Plahotniuc sau Sandu – să fie locul unde SUA să-și cpnstruiască o nouă ambasadă.

• Au fost votate în prima lectură toate 3 bugete ale țării.

„Chiar dacă opoziția azi a trecut linia roșie, chiar de vor haos, țara trebuie administrată, iar oamenii trebuie să primească în continuare pensiile și salariile, nu să vadă doar show-uri de prost gust.

Totul încă este înainte... Lupta continuă. Împreună vom învinge!”, a scris Pascaru pe rețelele de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?