Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Ce l-a uimit pe Ceban în Turcia, unde a avut întrevedere cu un primar

11 dec. 2019,, 17:35   Politică
1754 2

Primarul de Chișinău, Ion Ceban a avut astăzi o întrevedere cu primarul general al municipiului Konya, Turcia, Ugur Ibtahim Altay.

,,Un oraș cu o istorie bogată și cu tradiții de mii de ani. Am rămas surprins de curățenia din parcuri, pe străzi și în cartiere. Fiecare monument istoric este păstrat cu mare grijă și restaurat, iar domeniul turistic este dezvoltat. În ultimii ani au fost construite cartiere noi cu infrastructură dezvoltată”, a declarat Ion Ceban, transmite Noi.md.

Ion Ceban a vorbit cu primarul de Konya despre mai multe proiecte care pot fi implementate împreună, dar și schimbul de informații care este posibil cu privire la administrarea orașelor.

,,Așadar, am convenit ca în scurt timp un grup de specialiști, ingineri-proiectanți din Konya vor vizita municipiul Chișinău pentru a face cunoștință cu orașul, vor face o expertiză după care vom realiza proiecte concrete cum ar fi: restaurarea monumentelor istorice, parcurilor, dar și alte obiective culturale. sînt plăcut surprins cînd oamenii sînt interesați de a colabora în diverse domenii. Avem multe de învățat, iar experiența altor orașe ne este de mare folos”, a conchis Ion Ceban.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?