Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Ce-i unește pe socialiștii din Moldova și partidul "Spravedlivaia Rossia"?

18 apr. 2019,, 10:30   Politică
2646 1

Președintele partidului "Spravedlivaia Rossia", conducătorul partidului în Duma de Stat, Serghei Mironov, a primit delegația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, condusă de președintele partidului, șeful fracțiunii PSRM din Parlamentul Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, transmite Noi.md.

La întrevedere au participat, de asemenea, și deputații din fracțiunea „Spravedlivaia Rossia” din Duma de Stat: Oleg Nilov, Elena Drapeko, Oleg Nikolaev, Anatolii Greșnevikov, Dmitrii Ionin, Mihail Emelianov, precum și vicepreședintele Dumei de Stat, Olga Epifanova.

Serghei Mironov i-a felicitat pe membrii delegației pentru rezultatele bune ale PSRM în alegerile recente și a menționat că ceea ce unește partidul SR de socialiști din Moldove este prietenia lor de lungă durată.

"Noi împreună sîntem socialiști, nu ne vom obișnui cu situații diferite și cel mai important lucru - nu ne vom obișnui cu lupta. Știu că aveți negocieri dificile. Principalul lucru e că Partidul Socialiștilor din Moldova are sprijinul poporului, el are viitor, totul va fi așa cum ar trebui să fie", a spus parlamentarul.

La rîndul său, Zinaida Greceanîi a menționat că, deși socialiștii nu sînt partidul de guvernămînt în parlamentul Moldovei, ei pot bloca anumite inițiative legislative.


Potrivit ei, deputații PSRM au o serie de cerințe, asupra îndeplinirii cărora intenționează să insiste. În special, socialiștii moldoveni sînt împotriva discriminării statutului limbii ruse și interzicerii difuzării posturilor rusești.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?