Preşedintele stiri: 3603

Ce explicație a primit Ignatiev la Chișinău, după incidentul de la Aeroport

2 dec. 2022,, 16:11   Politică
2865 1

Vicepremierul pentru reintegrare, Oleg Serebrian a vorbit astăzi cu așa zisul ministru de Externe din stînga Nistrului, Vitalii Igantiev, despre reținerea oficialului de la Tiraspol pe Aeroport, cînd a pierdut avionul spre Moscova, transmite unimedia.

Astfel, Serebrian a declarat că Ignatiev „nu a notificat Chișinăul așa cum prevede mecanismul temporar de traversare a frontierii, introdus la 1 august, curent, despre deplasare”.

„A fost abordat și subiectul recentelor incidente de la Aeroportul din Chișinău. Am menționat faptul că negociatorul șef al Tiraspolului nu a notificat Chișinăul așa cum prevede mecanismul temporar de traversare a frontierii, introdus la 1 august, curent, despre deplasarea domnului Vitalii Ignatiev la Moscova”, a spus Serebrian.

Așa zisul ministru de Externe din stînga Nistrului, Vitalii Igantiev, a ratat avionul spre Moscova. Acesta a acuzat Chișinăul că l-au reținut la punctul de control pentru verificări suplimentare.

Tiraspolul a îndemnat partenerii internaționali să dea o apreciere acestor acțiuni.

6
1
1
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий