Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce crede președintele despre demisiile din guvern și ministere? (VIDEO)

25 iul. 2019,, 12:00   Politică
3120 3

În cadrul schimbării puterii, nu trebuie categoric să-i concediem pe toți la rînd din guvernul Moldovei și din ministere, deoarece cea mai mare parte a angajaților sînt oameni profesioniști pe care nu-i putem pierde.

Această opinie a fost exprimată de Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, într-un interviu acordat portalului Noi.md.

"În funcții-cheie, unde este foarte important și ar trebui să existe încredere politică din partea prim-ministrului, ministrului, bineînțeles că ar trebui să existe oameni cu care este mai ușor de găsit o limbă comună. Dar dacă într-un minister oarecare 30% dintre angajați au aderat la Partidul Democrat, pentru că au fost forțați, pentru că în caz contrar ar fi pierdut locul de muncă, atunci acesta nu este un motiv să-i concediem pe toți acum. Pentru că am puta rămîne fără oameni. Alți oameni instruiți nu vom găsi pur și simplu, iar apoi se va bloca activitatea mai multor ministere și structuri. Și eu despre asta atenționez, că este foarte periculos. Poate că acest lucru este cel mai periculos. Paralizia puterii de stat poate apărea, în general, din cauza faptului că nu există oameni profesioniști. De aceea, trebuie să avem o bordare foarte atentă aici, fără emoții și în mod profesionist", a spus șeful statului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?