X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce crede Dodon despre apariția de noi forțe politice pe flancul stîng?

2 aug. 2019,, 10:20   Politică
3721 4

Partidul pro-prezidențial al socialiștilor din Moldova nu se teme de concurența politică și consideră că noile partide care apar acum pe flancul stîng sau drept nu au nicio șansă la viitoarele alegeri locale.

Este o declaraţie făcută de președintele Moldovei, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Întrebarea principală” de la postul de televiziune NTV-Moldova, comentînd apariția de noi formaţiuni politice pe flancul stîng, transmite Noi.md.

„Apară sănătoase. Și pe flancul drept au apărut partide noi. Ele nu au nicio șansă la alegerile locale. Asta este în primul rînd. În al doilea rînd, nu ne este frică de concurența politică dacă vorbim despre Partidul Socialiștilor. Cred că nu există niciun alt partid cu o astfel de infrastructură de partid în țară. Ei sînt deja gata pentru alegeri, au candidați pentru fiecare localitate. Am început deja să verific aceste liste... Prin urmare, cred că nu există șanse. Dar chiar dacă apar. Ei bine, aceasta este o luptă politică. Lasă-le să apară", a spus Igor Dodon.

Este de menționat că, mai devreme, într-un interviu pentru portalul Noi.md, comentînd lansarea unui nou proiect politic de stînga – idee a cîţiva foști deputați ai Partidului Comuniştilor – președintele Moldovei și liderul informal al PSRM, Igor Dodon, a declarat: „Nu ne este frică de concurența politică. Acesta este, în primul rînd. În al doilea rînd, o încercare de a diviza flancul stîng în interesele cuiva... Timpul le va arăta pe toate. Și în al treilea rînd, încă nu-mi amintesc în Moldova o situaţie cînd politicienii plecaţi ar reveni în careva proiecte politice pe prima linie. Acest lucru nu s-a întîmplat pînă acum. Sînt aproape sigur că în Moldova este ceva foarte greu de realizat, nu vreau să spun că şi imposibil. Cred că acest lucru este foarte, foarte dificil”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?