COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2957
Puterea stiri: 6792
Coronavirus stiri: 7610

Ce carte citeşte Dodon şi cum a fost filmat în cursa spre Strasbourg

29 ian. 2020,, 09:20   Politică
5690 3

Președintele țării Igor Dodon a fost din nou observat călătorind în clasa econom într-o cursă avia, cel mai probabil, spre Strasbourg.

Pe durata zborului, unii pasageri l-au văzut pe Igor Dodon citind o carte despre viața și activitatea premierului britanic Winston Churchill. Alții s-au fotografiat alături de șeful statului, transmite Noi.md cu referire la Zugo.

După toate probabilitățile, fotografiile și imaginile video cu președintele, trimise pe adresa redacției noastre, au fost surprinse în drum spre Strasbourg, unde Igor Dodon va ține discurs la ședința plenară a sesiunii de iarnă a APCE.

Fotografiile în care Igor Dodon citește un volum despre Churchill au fost realizate de pasagerii avionului în care a călătorit alături de ei șeful statului. Unii dintre pasageri au profitat de ocazie și s-au fotografiat alături de Igor Dodon.

Potrivit agendei vizitei la Strasbourg, în afară de discursul de la APCE, Igor Dodon va avea întrevederi cu conducerea Consiliului Europei, a Comisiei de la Veneția și a Curții Europene a Drepturilor Omului, cu diplomați acreditați pe lîngă Consiliul Europei.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽