Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Ce ar trebui să facă noii miniștri cît mai repede posibil. Opinie

11 aug. 2021,, 10:55   Politică
4995 3

Sarcina noilor miniștri este de a organiza activitatea deplină a ministerelor lor cît mai repede posibil și, din moment ce ministerele-cheie din noul guvern sînt formate ca urmare a reorganizării (divizării) celor vechi, conducătorii ministerelor trebuie să elaboreze cît mai curînd posibil un nou regulament cu privire la minister, inclusiv organigrama, funcțiile, împuternicirile și sfera de responsabilitate.

Această opinie a fost exprimată de expertul independent, fostul viceprim-ministru, fostul ministru al Economiei Republicii Moldova, Alexandr Muravschi, relatează Noi.md.

"De asemenea, trebuie de întocmit schema de încadrare a personalului și de clarificat fișele de post ale angajaților. Toate acestea de transmis guvernului spre aprobare. După aceea, de organizat completarea schemelor de încadrare și numai după aceea Ministerul poate fi considerat pe deplin pregătit pentru muncă. Acest lucru necesită eforturi uriașe și o muncă bine coordonată a personalului ministerelor", a spus el pe pagina sa de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?