Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Ce a discutat Ana Revenco cu noul Ambasador al Poloniei în Moldova

12 mai. 14:19   Politică
1654

Ministrul afacerilor interne, Ana Revenco, a avut astăzi, 12 mai, o întrevedere cu noul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în Republica Moldova, Tomasz Kobzdej și cu consilierul ministrului pe domeniul afacerilor interne cu Polonia, Paweł Rutkowski.

Oficialii au trecut în revistă bunele relații de cooperare moldo-polone și rezultatele remarcabile obținute în domeniul afacerilor interne, precum și au reiterat deschiderea pentru continuarea dialogului bazat pe reciprocitate, prin inițierea noilor proiecte de dezvoltare spre beneficiul cetățenilor.

„sîntem deschiși să continuăm colaborarea noastră. Avem nevoie de un parteneriat strategic și operațional. Așa cum MAI se află în prima linie de răspuns, ne axăm pe fortificarea tuturor subdiviziunilor și autorităților administrative ale ministerului, ca să asigurăm un nivel înalt al securității și siguranței societății noastre”, a precizat ministrul de interne.

Oficialii au vorbit despre prioritățile de dezvoltare privind îmbunătățirea serviciilor și capacităților în domenii precum digitalizarea, întru asigurarea securității informaționale a tuturor proceselor, lupta cu corupția și realizarea politicilor sectoriale.

„Apreciem angajamentul și înaltul profesionalism demonstrat de subdiviziunile voastre în criza actuală. Avem multe proiecte bilaterale pe agendă și dorim să avem o cooperare cît mai fructuoasă. Avem idei și proiecte concrete, care vor fi ușor de implementat spre beneficiul cetățenilor și relațiilor noastre” a menționat Excelența Sa, Tomasz Kobzdej.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав