X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cazul interceptărilor! Au fost urmăriți și deputați socialiști

3 dec. 2019,, 08:54   Politică
3010 0

În dosarul interceptărilor, despre care a vorbit anterior deputatul Blocului ACUM Chiril Moțpan, nu ar fi vizați doar reprezentanți ai Partidului Demnitate și Adevăr și Partidului Acțiune și Solidaritate, dar și reprezentanți ai Partidului Socialiștilor, afirmă Igor Dodon, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

„Știu că au fost interceptați și deputați socialiști, lideri ai organizațiilor teritoriale. Trebuie să ne clarificăm cine a dat indicații. Cînd este vorba de deputați trebuie să fie ridicată imunitatea parlamentară pentru a fi interceptați”, a declarat Dodon în platoul emisiunii „Politica” de la TV8.

Șeful statului așteaptă toată informația la subiectul interceptărilor de la Serviciul de Informații și Securitate, care va prezenta un raport la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

Anterior, deputatul Chiril Moțpan a dezvăluit că, în perioada guvernării democrate, ar fi fost interceptați mai mulți membri ai Blocului ACUM, dar și jurnaliști și reprezentanți ai societății civile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?