X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Casa unui membru PD, supravegheată de doi polițiști. PLDM cere explicații

24 mai. 2018,, 11:27  
7000 3

În apropierea casei secretarului general al PD, Constantin Botnari, a fost dislocat un echipaj al Inspectoratului de Patrulare, care supraveghează non-stop zona.

Cel puțin asta susține deputata liberal-democrată Maria Ciobanu, care a precizat că doi agenți de patrulare îi stopează și îi chestionează pe toți cetățenii care se deplasează în cartierul de lux „Poiana Domnească”, unde Botnari își are reședința. Ciobanu a cerut audierea ministrului de Interne, Alexandru Jizdan, la acest subiect.

„În timp ce orașul se sufocă de ambuteiaje, o patrulă mobilă a INP formată din doi inspectori plătiți din bani publici veghează reședința lui Constantin Botnari, secretatul PDM. Polițiștii stopează și chestionează cetățenii asupra scopului și adresei la care merg. Să ne spună dl ministru ce obiect atît de valoros au de păzit agenții, în condițiile în care Botnari nu este nici măcar funcționar public, dar parazitează pe spatele cetățenilor R. Moldova”, a spus Ciobanu.

În replică, spicherul Andrian Candu i-a sugerat Mariei Ciobanu să se abțină de la acuzații neîntemeiate.

„Ce ține de ultima frază - puteați să nu o menționați, pentru că nu aveți de unde ști. Este secretarul general al PD, prin asemenea gest i-ați și atacat pe colegii din PD”, a spus Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?