X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Care deputați din Partidul ”Șor” sînt menționați în raportul Kroll-2

17 iul. 2019,, 13:45   Politică
10223 0

În raportul Kroll-2, publicat recent privind investigarea "furtului miliardului", sînt menționate numele a patru din cei șapte parlamentari ai Partidului ”Șor”, a unui deputat ”independent” aproapiat de ei, precum și numele unui candidat din partea Partidului Șor care nu a acces în parlament.

În plus, în materialele Kroll-2 se regăsesc doi deputați din partea partidului Șor cu același nume de familie, însă nu se știe dacă există legături de rudenie între ei, transmite Noi.md.

În special, raportul Kroll-2 include deputații din partidul ”Șor”: Ilan Șor, Marina Tauber, Maria Guțuleac (Albot), Reghina Apostolova, deputatul independent Viorel Melnic, precum și candidatul din partea Partidului Șor la funcția de deputat din circumscripția 44 Taraclia - Veaceslav Lupov.

În plus, în materialele Kroll-2 se regăsesc numele a doi deputați din partea partidului Șor care au același nume de familie, Veaceslav Jardan și Iurie Fotescu, în timp ce în parlament din partea apartidului Șor au acces Petru Jardan și Vadim Fotescu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?