Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Candu trebuie audiat de comisia de anchetă, și nu propus ca membru - declarație

4 iul. 2019,, 09:42   Politică
4411 1

Decizia cuprivire la includerea reprezentanților PD în componența Comisie de anchetă privind investigarea fraudei bancare o va lua Parlamentul, în ședință plenară, notează Noi.md.

Precizarea a fost făcută de președintele Comisiei de anchetă, Alexandru Slusari. Potrivit lui, la această etapă PDM i-a înaintat pe Vladimir Cebotari și Andrian Candu în această comisie, dar Parlamentul încă nu și-a dat acceptul.

Totodată, Slusari a subliniat că Andrian Candu nu poate sub nicio formă fi membru al acestei comisii, întruct se află de cealaltă parte a baricadei.

„Atenție! Referitor la știrea că Candu și Cebotari au devenit membrii Comisiei de anchetă. Fals. Au trecut timpuri cînd Plahotniuc prin Partidul Democrat decidea cît de furat și cine va mima investigarea acestor furturi. Decizia privind suplinirea componenței Comisiei o va lua plenul Parlamentului. Eu cred că Candu nu are nici o șansă să devină membru acesteia. Cel care urmează a fi audiat în cadrul Comisiei de anchetă (și sper nu doar acolo) nu are cum să obțină statut de membru. Ați profanat multe lucruri, domnule Candu. Ajunge!”, a scris Alexandru Slusari pe contul său de Facebook.

Din comisia parlamentară de anchetă pentru investigarea fraudei bancare fac parte Alexandru Slusari, Dumitru Alaiba și Lilian Carp de la Blocul ACUM, Vladimir Țurcan, Vladimir Golovatiuc, și Adrian Lebedinschi de la PSRM. Vicepreședintele Comisiei este Vladimir Golovatiuc și secretarul - Lilian Carp.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?