X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Candu se ia pe facebook de deputații care s-au opus modificării Constituției

16 oct. 2018,, 14:50   Politică
4079 4

Spicherul Andrian Candu încearcă să-i convingă, pe facebook, pe reprezentanții opoziției să voteze pentru introducerea vectorului european în Constituție, notează Noi.md.

În postările sale, politicianul a îndemnat comunitatea virtuală să-i încurajeze pe unii deputați să-și dea votul pentru modificarea Constituției. Mesajele au fost adresate liderului PL, Mihai Ghimpu, precum și liberal-democraților Tudor Deliu și Maria Ciobanu.

„Mihai Ghimpu nu se poate decide să susțină introducerea vectorului european în Constituție. Haideți să îl încurajăm și pe el cu un mesaj și o etichetare, poate reușim să-l convingem!”, a scris Candu.

„Și doamna Maria Ciobanu stă la îndoială. Haideți să o încurajăm cu câte un mesaj prieteni, poate reușim să o convingem să susțină introducerea vectorului european în Constituție”.

„Tudor Deliu ezită. Să ne mobilizăm și să-l încurajăm prieteni”, a scris el.


Menționăm că proiectul de lege privind includerea vectorului european în Constituție a fost spus dezbaterilor săptămîna trecută în Parlament. Cu toate astea, Andrian Candu a propus ca procedura de vot să fie amînată pînă la următoarea ședință, din considerentul că toate partidele parlamentare de opoziție au respins inițiativa. Aceștia și-au argumentat poziția prin faptul că propunerea înaintată de democrați este un cinică și populistă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?