TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Candu se declară nemulțumit de activitatea companiei Kroll

Candu se declară nemulțumit de activitatea companiei Kroll

Fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu știrbește din valoarea raportului Kroll 2, în care se regăsește și o companie la care avea acțiuni împreună cu Vlad Plahotniuc.


Candu spune că raportul Kroll 2, publicat de Renato Usatîi, s-ar fi bazat pe investigații mass-media și nu din investigații financiare, făcute de companie.


”Am citit cu atenție acel raport. Fiind cumva din domeniu economic și tot ceea ce lucrează Kroll-ul, fiindu-mi aproape din activitatea anterioară, am rămas destul dezamăgit să văd că raportul Kroll este bazat sau că compania Kroll s-a bazat pe mass-media, citind surse din mass-media – unu. Doi – activitatea companiilor care au fost menționate se referă la perioada anilor 2007-2009-2012 ceea ce este o perioadă departe de frauda bancară. Și trei – unele companii care au fost menționate în raportul respectiv, nu știu dacă e autentic sau nu e autentic, dar unele companii care au fost menționate acolo, au fost auditate internațional și continuă să fie auditate internațional de companii mari de prestigiu în domeniul auditului. Și de aceea toate sursele financiare, toate sursele financiare și sursele de capital au fost verificate”, a declarat fostul vicepreședinte al PD-ului.


Candu spune că compania Prime Management nu a luat un credit de la BEM. ”Prime Management nu a luat niciodată vreun credit. Prime Management este o companie care a prestat servicii de afaceri și consultanță juridică. Compania niciodată nu a avut o activitate care se referă la surse din RM, doar surse din străinătate.


Compania Prime Management a primit remunerări în baza unor prestări servicii, iar în banii care au venit au fost verificați cu audit internațional. Nu are nicio treabă cu Banca de Economii. Atunci reiese că raportul s-a bazat pe unele surse mass-media și nu pe unele cercetări și unele investigații financiare, așa cum ar fi trebuit.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load