COVID-19 în MOLDOVA

Candu recunoaște că a discutat cu Plahotniuc și nașul i-a spus “s-o facem”

Candu recunoaște că a discutat cu Plahotniuc și nașul i-a spus “s-o facem”

Democratul Andrian Candu, după ce a anunțat că părăsește PDM împreună cu alți 5 colegi, a participat la o emisiune, la Publika TV. Candu a recunoscut că ieri seara a discutat cu Vlad Plahotniuc despre acest pas.

”Este adevărat că ieri seară l-am sunat. M-am simțit obligat să-i spun ce intenție am eu și cîțiva colegi din PDM. El a spus că ”sînteți adulți, dacă considerați că trebuie - faceți-o pentru viitorul țării. Nu vreau să mă detașez de acest om care a avut o contribuție extrem de importantă în dezvoltarea Partidului Democrat.”, a spus Andrian Candu.

Șase deputați democrați, Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Corneliu Padnevici, Eleonora Graur și Grigore Repeșciuc, toți apropiați fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc, au părăsit, astăzi formațiunea. În cadrul unei conferințe de presă ei au declarat că nu sînt de acord cu mai multe decizii, luate de conducerea PDM.


Liderul PDM, Pavel Filip, într-un comentariu pe Facebook, a dat de înțeles că prin această decizie ei au ajutat formațiunea să se curețe.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load