Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Candu: Ne dorim pace, ne dorim ca nici o mamă să nu verse lacrimi (FOTO)

9 mai. 2018,, 11:59   Politică
4685 8

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a depus jerbe de flori și a păstrat un minut de reculegere la Complexul memorial "Eternitate" în memoria eroilor celui de-al Doilea Război Mondial și a celor căzuți pe cîmpul de luptă.

În semn de omagiu și recunoștință, şeful Legislativului a depus coroane de flori și la monumentul Eroilor necunoscuți și a "Maicii îndurerate".

"Ne dorim pace, ne dorim ca nici o mamă să nu verse lacrimi. Pentru aceasta lucrăm, creștem bunăstarea oamenilor și depunem eforturi pentru reintegrarea țării", a menţionat Andrian Candu.

Potrivit preşedintelui Parlamentului, cele două sărbători - Ziua Victoriei și a Europei consolidează pacea pe continent.

La ceremonia dedicată Zilei Victoriei şi a Europei au participat deputați, miniștri, angajați ai structurilor de forță, veterani, oaspeți și locuitori ai Capitalei.


Ziua de 9 mai este cunoscută drept Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial, reprezentînd semnarea actului de capitulare necondiționată a Germaniei naziste, fapt care a dus la încheierea în Europa a celui de-al Doilea Război Mondial.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?