COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7906
Criza energetică stiri: 516

Candu, marele salvator al națiunii

21 iul. 2020,, 17:27   Politică
7502 5

„Cu dragoste față de patrie și neam să dăm jos acest guvern”, astfel și-a îndemnat colegii din Parlament, deputatul Andrian Candu să voteze ieri demiterea executivului.

Principalul complice al lui Vlad Plahotniuc la cele mai mari abuzuri la nivelul conducerii țării din istoria R.Moldova, a venit la tribuna centrală a Parlamentului cu declarații răsunătoare și îndemnuri la salvarea națiunii: „aveți o șansă unică de a nu trăda alegătorii, neamul și țara”; „acest guvern este periculos pentru democrație și dezastruos pentru țară”, a spus înflăcărat Candu.

Pe parcursul întregului său discurs, fostul speaker a încercat fără succes să ne convingă de grija sa pentru binele poporului și al statului, poziționându-se drept un politician foarte preocupat de soarta Patriei.

„Avem o singură țară și un neam, o țară pe care nu o putem lăsa pe mîinile nebunilor care nu știu cum să o guverneze. Vă încurajez să votați cu toată dragostea de patrie și neam!”, a vociferat Candu.

Totuși, vorbim despre acel Candu care a fost complicele lui Plahotniuc și a servit unor interese obscure ale grupurilor oligarhice ani la rînd?! Vorbim de acel Candu despre care se spune că a dat indicații și a pregătit terenul din punct de vedere legislativ pentru furtul miliardului?!


Întrebarea legitimă pe care ne-o punem cu toții este: Unde a fost grija pentru națiune a deputatului în cele mai întunecate timpuri pentru țară? Astăzi, protectorul intereselor lui Plahotniuc încearcă să ne convingă de bunele sale intenții, reputația acestuia nu poate fi însă spălată prin discursuri sterile.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X