Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Candu: „Mai durează așa?”

25 mar. 2021,, 11:24   Politică
3721 4

Venind astăzi în parlament, guvernul Grosu voia astăzi să se dea în spectacol politic și să facă doar o simulare. Este declarația liderului Pro Moldova, Andrian Candu, și a fost făcută în cadrul unui briefing de presă.

Candu se arată indignat și de comportamentul deputaților PSRM, care au anunțat că nu vor participa la ședința parlamentului și nu vor vota guvernul Grosu.

„Sîntem extrem de indignați de un astfel de comportament, lipsă de responsabilitate și partidele țin ostatică întreaga țară. Stimați cetățeni, uitați-vă cine se joacă cu viețile voastre. Cei care pun mai sus interesul lor o să plătească scump. Indiferent de jocurile voastre, țara trebuie guvernată. De 4 luni țara este administrată prost, cu un guvern în demisie”, declară Candu.

Totodată, Andrian Candu spune că, în loc țara să fie guvernată ca atare, se dau adevărate lupte politice, iar Igor Grosu în loc să vină cu propriul program de guvernare, copiază scenariul Nataliei Gavrilița.

„Ce e exemple ne dau? Că știu să dea o pagină la xerox? Cine să conducă economia țării? Unde sînt oamenii de calitate? Mai durează așa?”, se întreabă Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?