Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Candu l-ar fi acționat în judecată pe purtătorul de cuvînt al PLDM

16 mar. 2018,, 10:29   Politică
4161 1

Președintele Parlamentului, Andrian Candu l-ar fi acționat în judecată pe purtătorul de cuvînt al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Ion Terguță. Cel puțin așa susține președintele PLDM, Viorel Cibotaru.

Potrivit lui Cibotaru, speakerul Legislativului s-a arătat deranjat de o poastare a lui Ion Terguță făcută pe Facebook în luna februarie. Liderul PLDM susține că acțiunea lui Candu este parte a mecanismului de intimidare a oricărei persoane, utilizat tot mai des în ultima perioadă de actuala guvernare.

În postarea sa Ion Terguță scria despre o întîmplare ce a avut loc în luna februarie în cadrul unei întîlniri a ministrului Economiei, Chiril Gaburici, și președintele Parlamentului, Andrian Candu, cu activiștii din raionul Hîncești. Potrivit lui Terguță, la acea întîlnire un primar PD-ist a cerut închiderea postului „Jurnal TV”.

„Reacția sălii a fost promtă, cu o dezaprobare colectivă. Președintele Parlamentului, Adrian Candu și ministrul economiei, Chiril Gaburici, nu au reacționat nici într-un fel. Acest detaliu spune mult despre calitatea lor ca și oameni de stat”, a mai scris Terguță.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?