X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Candu: Intențiile au fost mereu bune, chiar dacă am și greșit

28 dec. 2018,, 08:30   Politică
2690 6

Deși recunoaște că a și greșit, președintele Parlamentului, Andrian Candu, spune că intențiile sale au fost mereu bune. Așa a răspuns democratul, fiind întrebat dacă, la final de mandat, poate spune familiei sau prietenilor că a acționat corect și onest.

Jurnalist Agora: „Ați vorbit la finalul discursului dvs despre prieteni, familie. Acum, după acest mandat al Parlamentului, le puteți spune acestora că ați acționat mereu corect și onest?”

Președintele Parlamentului: Pot să menționez atît pentru familie, prieteni, dar și pentru colegii din Parlament, Guvern, pentru presă, că întotdeauna intențiile au fost bune, chiar dacă poate pe alocuri am și greșit, fiindcă este pur omenește să mai greșești. Dar în mare parte, eu dorm liniștit pentru toate deciziile pe care le-am luat. Mi le-am asumat și, împreună cu echipa în mare parte, le-am implementat. O echipă care a muncit 24 de ore alături de mine, și sîmbătă, și duminică, și noaptea o să-ți răspundă la mesaje, e-mailuri, analize. Mai mult ca atît, am observat că profesionalizarea e din ce în ce mai bună. Am norocul să muncesc cu o echipă bună și profesionistă. De aceea ce ne asumăm noi ca decizii, pe care ulterior le implementăm, în mare parte au fost cu rezultat bun. Dar evident și față de prieteni, și față de familie, și față de cetățeni dacă am greșit, îmi cer iertare, dar în mare parte deciziile pe care le-am luat nu le regret și sînt asumate”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?